Γλαύκωμα

Καταρράκτης

Laser Διαθλαστική Χειρουργική

Κερατόκωνος

Μεταμόσχευση Κερατοειδούς

Αναίμακτη Βλεφαροπλαστική PLEXR

Ξηροφθαλμία

Εκφύλιση Ωχράς Κηλίδας

Αστιγματισμός

Πρεσβυωπία

sigxroni-ofthalmologia-1

Η Σύγχρονη Οφθαλμολογία σήμερα εξελίσσεται παράλληλα με την τεχνολογία, αφού είναι από τις πρώτες ειδικότητες που αφομοιώνει ταχύτατα τις τεχνολογικές εφαρμογές στην ιατρική κλινική πράξη. Συνεπώς προσφέρει άμεσες και ανώδυνες λύσεις σε προβλήματα όρασης, που μέχρι πριν λίγο καιρό παρουσίαζαν σημαντική δυσκολία και ταλαιπωρούσαν ιδιαίτερα τον ασθενή.

Η θεραπεία και η χειρουργική του γλαυκώματος, του καταρράκτη, της διόρθωσης της μυωπίας, της υπερμετρωπίας και του αστιγματισμού, των μεταμοσχεύσεων, η αντιμετώπιση του κερατόκωνου και των παθήσεων της ωχράς κηλίδος και άλλων παθήσεων του βυθού του οφθαλμού έχουν αλλάξει ριζικά τα τελευταία χρόνια.

Απαιτείται, όμως, πολύ καλή γνώση των υφιστάμενων διαγνωστικών και χειρουργικών συστημάτων προηγμένης τεχνολογίας και γνώση των σύγχρονων πρωτοκόλλων εφαρμογής και παρακολούθησης των ασθενών.

sigxroni-ofthalmologia-2

sigxroni-ofthalmologia-3

Το Glaucoma Laser Eye Center Athens μπορεί να προσφέρει την κατάλληλη θεραπευτική λύση στα οφθαλμολογικής φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ασθενής σε απόλυτα προσωπική και εξειδικευμένη βάση.